MENU (6)

Capital T - Nje Nate - Μετάφραση και στίχοι (Τραγούδι)

Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga


Capital T - Nje Nate (Τραγούδι)

Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra
Nesër do me si dy emra

[Verse: Capital T]
Uh babe, babe
Kallzom ça po ndodh tash me neve
Edhe pse ti zemrën ma theve
Mos ëm le [mjegull?] mes meve


[?] ah
Ama dhe nji natë, bo-boma si dhurat'
S'e di pse [?] vetmi, veç druhna pak më s'ngat
Nesër ki me ik, mos ëm bo inat
T'lutëm mos ëm bo inat
Nuk ka lidhje pak, pak, pak, pak, pak, pak
Nihe zemrën rrak-tak, tak, tak, tak
[?], çohe dhe nji shot
Veç edhe nji natë, aj-aj-aj-aj-ah

[Pre-Chorus: Capital T]
Uh babe, babe
Kallzom ça po ndodh tash me neve
Edhe pse ti zemrën ma theve


Ama veç edhe nji natë, dhe nji natë

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra
Nesër do me si dy emra

[Verse 2: Alban Skenderaj & Capital T, Bashkë]
Falma vetëm 'dhe nji natë ti
Se pa ty, ftohtë është shtrati


Ende s'po më del inati
Se kështu e donte fati
Falma vetëm 'dhe nji natë ti
Se pa ty, ftohtë është shtrati
Ende s'po më del inati
Se kështu e donte fati

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra


Nesër do me si dy emra


Capital T - Nje Nate - Μετάφραση και στίχοι (Τραγούδι)


Falma 'και μόνο μία νύχτα
Και μια ακόμη νύχτα
Προσποιηθείτε ότι η καρδιά σας σε αγαπά
Σαν να μην υπάρχει prenga μεταξύ μας
Falma, falma 'και μόνο μία νύχτα
Κάντε το για τις παλιές μέρες
Αύριο θα είναι σαν δύο ονόματα

[Στίχος: Capital T]
Μωρό μου, μωρό μου
Πες μου τι συμβαίνει σε εμάς τώρα
Ακόμα κι αν έσπασε την καρδιά μου


Μην αφήνετε [ομίχλη;] μεταξύ μας
[?] Αχ
Αλλά μια νύχτα, bo-boma ως δώρα '
Δεν ξέρω γιατί [;] μόνο, εκτός από λίγο φόβο
Αύριο επιτρέψτε μου να φύγω, μην θυμώνετε
Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην θυμωνεις
Δεν υπάρχει σύνδεση μικρά, μικρά, μικρά, μικρά, μικρά, μικρά
Nihe Heart Rrak-Tak, Tak, Tak, Tak
[?], σηκωθείτε και τραβήξτε
Εκτός από μια νύχτα, aj-aj-aj-aj-ah

[Προ-χορωδία: κεφάλαιο T]
Μωρό μου, μωρό μου
Πες μου τι συμβαίνει σε εμάς τώρα


Ακόμα κι αν έσπασε την καρδιά μου
Αλλά μόνο μία νύχτα και μια νύχτα

[Χορωδία: Alban Skenderaj]
Falma 'και μόνο μία νύχτα
Και μια ακόμη νύχτα
Προσποιηθείτε ότι η καρδιά σας σε αγαπά
Σαν να μην υπάρχει prenga μεταξύ μας
Falma, falma 'και μόνο μία νύχτα
Κάντε το για τις παλιές μέρες
Αύριο θα είναι σαν δύο ονόματα

[Στίχος 2: Alban Skenderaj & Capital T, μαζί]
Συγχωρέστε με μόνο »και μια νύχτα εσείς


Ότι χωρίς εσένα, το κρεβάτι είναι κρύο
Δεν είμαι ακόμα θυμωμένος
Έτσι τον ήθελε η μοίρα
Συγχωρέστε με μόνο »και μια νύχτα εσείς
Ότι χωρίς εσένα, το κρεβάτι είναι κρύο
Δεν είμαι ακόμα θυμωμένος
Έτσι τον ήθελε η μοίρα

[Χορωδία: Alban Skenderaj]
Falma 'και μόνο μία νύχτα
Και μια ακόμη νύχτα
Προσποιηθείτε ότι η καρδιά σας σε αγαπά
Σαν να μην υπάρχει prenga μεταξύ μας
Falma, falma 'και μόνο μία νύχτα


Κάντε το για τις παλιές μέρες
Αύριο θα είναι σαν δύο ονόματα