MENU (2)

Capital T - Nje Nate תרגום לעברית (מילים)

Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga


Capital T - Nje Nate (מילים)

Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra
Nesër do me si dy emra

[Verse: Capital T]
Uh babe, babe
Kallzom ça po ndodh tash me neve
Edhe pse ti zemrën ma theve
Mos ëm le [mjegull?] mes meve


[?] ah
Ama dhe nji natë, bo-boma si dhurat'
S'e di pse [?] vetmi, veç druhna pak më s'ngat
Nesër ki me ik, mos ëm bo inat
T'lutëm mos ëm bo inat
Nuk ka lidhje pak, pak, pak, pak, pak, pak
Nihe zemrën rrak-tak, tak, tak, tak
[?], çohe dhe nji shot
Veç edhe nji natë, aj-aj-aj-aj-ah

[Pre-Chorus: Capital T]
Uh babe, babe
Kallzom ça po ndodh tash me neve
Edhe pse ti zemrën ma theve


Ama veç edhe nji natë, dhe nji natë

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra
Nesër do me si dy emra

[Verse 2: Alban Skenderaj & Capital T, Bashkë]
Falma vetëm 'dhe nji natë ti
Se pa ty, ftohtë është shtrati


Ende s'po më del inati
Se kështu e donte fati
Falma vetëm 'dhe nji natë ti
Se pa ty, ftohtë është shtrati
Ende s'po më del inati
Se kështu e donte fati

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra


Nesër do me si dy emra


Capital T - Nje Nate תרגום לעברית (מילים)


פאלמה 'ורק לילה אחד
ועוד לילה אחד
העמיד פנים שהלב שלך אוהב אותך
כאילו אין בינינו פרנגה
פאלמה, פאלמה 'ועוד לילה אחד נוסף
עשה זאת לימים עברו
מחר יהיה כמו שני שמות

[פסוק: הון t]
אה מותק, מותק
תגיד לי מה קורה לנו עכשיו
למרות ששברת את ליבי


אל תתנו ל [ערפל?] בינינו
[?] אה
אבל לילה אחד, בו-בומה כמתנות '
אני לא יודע למה [?] לבד, למעט קצת פחד
מחר תן לי ללכת, אל תכעס
בבקשה אל תכעס
אין קשר קטן, קטן, קטן, קטן, קטן, קטן
Nihee Heart Rrak-Tak, Tak, Tak, Tak
[?], קום וצילם
למעט לילה אחד, AJ-AJ-AJ-AJ-AH

[מקדם מקהלה: הון t]
אה מותק, מותק
תגיד לי מה קורה לנו עכשיו


למרות ששברת את ליבי
אבל רק לילה אחד, ולילה אחד

[מקהלה: אלבן סקנדרג ']
פאלמה 'ורק לילה אחד
ועוד לילה אחד
העמיד פנים שהלב שלך אוהב אותך
כאילו אין בינינו פרנגה
פאלמה, פאלמה 'ועוד לילה אחד נוסף
עשה זאת לימים עברו
מחר יהיה כמו שני שמות

[פסוק 2: אלבאן סקנדרג 'והקפיטל T, יחד]
סלח לי רק 'ולילה אחד אתה


שבלעדיך המיטה קרה
אני עדיין לא כועס
ככה הגורל רצה אותו
סלח לי רק 'ולילה אחד אתה
שבלעדיך המיטה קרה
אני עדיין לא כועס
ככה הגורל רצה אותו

[מקהלה: אלבן סקנדרג ']
פאלמה 'ורק לילה אחד
ועוד לילה אחד
העמיד פנים שהלב שלך אוהב אותך
כאילו אין בינינו פרנגה
פאלמה, פאלמה 'ועוד לילה אחד נוסף


עשה זאת לימים עברו
מחר יהיה כמו שני שמות