MENU (3)

Capital T - Nje Nate - Terjemahan Bahasa Melayu (Lirik Lagu)

Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga


Capital T - Nje Nate (Lirik Lagu)

Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra
Nesër do me si dy emra

[Verse: Capital T]
Uh babe, babe
Kallzom ça po ndodh tash me neve
Edhe pse ti zemrën ma theve
Mos ëm le [mjegull?] mes meve


[?] ah
Ama dhe nji natë, bo-boma si dhurat'
S'e di pse [?] vetmi, veç druhna pak më s'ngat
Nesër ki me ik, mos ëm bo inat
T'lutëm mos ëm bo inat
Nuk ka lidhje pak, pak, pak, pak, pak, pak
Nihe zemrën rrak-tak, tak, tak, tak
[?], çohe dhe nji shot
Veç edhe nji natë, aj-aj-aj-aj-ah

[Pre-Chorus: Capital T]
Uh babe, babe
Kallzom ça po ndodh tash me neve
Edhe pse ti zemrën ma theve


Ama veç edhe nji natë, dhe nji natë

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra
Nesër do me si dy emra

[Verse 2: Alban Skenderaj & Capital T, Bashkë]
Falma vetëm 'dhe nji natë ti
Se pa ty, ftohtë është shtrati


Ende s'po më del inati
Se kështu e donte fati
Falma vetëm 'dhe nji natë ti
Se pa ty, ftohtë është shtrati
Ende s'po më del inati
Se kështu e donte fati

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dhe vetëm nji natë
Dhe nji natë më shumë
Shtiru sikur t'a do zemra
Sikur mes nesh nuk ka prenga
Falma, falma 'dhe vetëm nji natë më shumë
Bëje për kohët e vjetra


Nesër do me si dy emra


Capital T - Nje Nate - Terjemahan Bahasa Melayu (Lirik Lagu)


Falma 'dan hanya satu malam
Dan satu malam lagi
Berpura -pura Hatimu Mencintaimu
Seolah -olah tidak ada prenga di antara kami
Falma, falma 'dan hanya satu malam lagi
Lakukan untuk masa lalu
Besok akan seperti dua nama

[Ayat: modal t]
Uh sayang, sayang
Katakan padaku apa yang terjadi pada kita sekarang
Meskipun Anda menghancurkan hatiku


Jangan biarkan [kabut?] Di antara kami
[?] ah
Tapi suatu malam, bo-boma sebagai hadiah '
Saya tidak tahu mengapa [?] Sendiri, kecuali sedikit rasa takut
Besok biarkan aku pergi, jangan marah
Tolong jangan marah
Tidak ada koneksi sedikit, sedikit, sedikit, sedikit, sedikit, sedikit
Nihe heart rrak-tak-tak, tak, tak, tak
[?], bangun dan ambil tembakan
Kecuali suatu malam, AJ-AJ-AJ-AJ-AH

[Pra-paduan suara: modal T]
Uh sayang, sayang
Katakan padaku apa yang terjadi pada kita sekarang


Meskipun Anda menghancurkan hatiku
Tapi hanya satu malam, dan satu malam

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dan hanya satu malam
Dan satu malam lagi
Berpura -pura Hatimu Mencintaimu
Seolah -olah tidak ada prenga di antara kami
Falma, falma 'dan hanya satu malam lagi
Lakukan untuk masa lalu
Besok akan seperti dua nama

[Ayat 2: Alban Skenderaj & Capital T, Together]
Maafkan aku saja 'dan satu malam kamu


Itu tanpamu, tempat tidurnya dingin
Saya masih belum marah
Begitulah Nasib menginginkannya
Maafkan aku saja 'dan satu malam kamu
Itu tanpamu, tempat tidurnya dingin
Saya masih belum marah
Begitulah Nasib menginginkannya

[Chorus: Alban Skenderaj]
Falma 'dan hanya satu malam
Dan satu malam lagi
Berpura -pura Hatimu Mencintaimu
Seolah -olah tidak ada prenga di antara kami
Falma, falma 'dan hanya satu malam lagi


Lakukan untuk masa lalu
Besok akan seperti dua nama