MENU (C)

HAPPY ASMARA - TETEG ATI (dadi payung naliko udane teko) (Song Lyrics)

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

#HappyAsmara #TetegAti #FortunaEnterprise #TikTok #sanderlei #shorts


TETEG ATI (dadi payung naliko udane teko) (Song Lyrics) - HAPPY ASMARA

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

ning pungkasan rembulan wengi iki
atiku iseh milih berjuang bertahan
korban ati perasaan kanggo sliramu

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah
nanging aku sing disalahke e





mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

ning pungkasan srengenge sore iki
atiku iseh roso sumpek
nanging sempet mikerke sliramu
sing tak tresnani

koco iki dadi seksi pedihe atiku
kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
bola bali kowe sing salah



nanging aku sing disalahke eii

wis rapopo aku sing disalahno
tapi elingo cen aku sing lilo
dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni
tetegke atiku wis koyo ibumu
ora tau nggersulo ngadepi polahmu
sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke
nanging ati iki tetep tak kuatke
sumpah ati iki


setiyoku mung kanggo kowe
selawase bebarengan karo kowe
selawase ora bakal tak liyakke
selawase tetep teteg atine